Estetic

CLIENT

Estetic

PROIECT

Designul logotipului și a site-ului web

PERIOADA

aprilie, 2017
DesignStudio a terminat lucrul la designul identității vizuale pe internet a portalului „Estetic.rs”. Varianta câștigătoare îi aparține lui Miloš Petrović, cursant LINK Academy, la departamentul Design web.
Portalul „Estetic.rs” este destinat tuturor celor interesați de posibilitățile, realizările și aplicarea medicinei estetice, a chirurgiei, stomatologiei și produselor medicale, precum filtre, botox, peeling chimic, metoda de întinerire PRP, întinerire, silicoane, dar și auxiliare pentru frumusețe și estetică. Misiunea lor este informarea și educarea utilizatorilor finali pe teme de lifestyle.
Designul lui Miloš a fost exact pe gustul clientului. Simplitate, modernitate și eleganță sunt trei cuvinte-cheie care caracterizează această soluție. În mulțimea de soluții excelente create de cursanții ITAcademy și de membrii echipei DesignStudio, soluția lui Miloš s-a evidențiat și a răspuns la cerințele clientului. Stilul și direcția acestui design au fost urmate de cursanta Milica FIlipović care a lucrat la designul total al site-ului.
DesignStudio mulțumește tuturor participanților care au trimis, de data aceasta, peste 70 de soluții. DesignStudio evoluează răspunzând cerințelor clienților săi în cel mai bun mod posibil, iar pe de altă parte dovedind că cunoștințele dobândite la ITAcademy rentează cu adevărat.

INSTRUMENTE FOLOSITE

Photoshop

Illustrator

WordPress

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
LINK Academy

CURSANT

Miloš Petrović

Design web
LINK Academy

Milica Filipović

Design web
LINK Academy

Îmbogățiți-vă proiectul cu soluții de design de top.

Complet gratuit! Dați un boost ideilor voastre de marketing.
Sunteți la doi pași de un design gratuit. Comandați-vă aici designul »

Pășiți în lumea designului!

LINK Academy îți deschide ușa unei cariere de design de succes.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale.
Vezi condițiile de școlarizare la LINK Academy »