Barra Fitness

CLIENT

Barra Fitness

PROIECT

Designul semnului și logotipului

PERIOADA

mai, 2017

DesignStudio a finalizat lucrul la designul semnului și logotipului pentru studioul de fitness Barra Fitness. Barra Fitness este un studio mic al cărui scop este să facă viața mai frumoasă și mai ușoară oamenilor care vin la antrenamente. Soluția câștigătoare îi aparține lui Stefan Andrašek, cursant LINK Academy, la departamentul Design web. Acest design este caracterizat prin stabilitatea cercului și claritatea medalionului, datorită asociererii cu vechile activități sportive grecești. Clientul a fost deschis la soluții cât mai diverse, dar nu s-a așteptat la o astfel de soluție. Totuși a dat dovadă de entuziasm și interes puternic și a ales-o chiar pe aceasta.

Pentru logoul studioului Barra Fitness inspirația au reprezentat-o badge-urile vechi, logourile vintage pentru sălile de sport, precum și antrenamentele. Stefan a integrat în medalionul sferic un font interesant. Culorile folosite evocă viața sănătoasă, fitnessul și sala de sport. Toate acestea adunate într-un cerc care simbolizează circuitul de antrenamente. Fontul folosit este clar, modern și urban cu detalii pe literele inițiale B și F.
Culorile preferate sunt anumite nuanțe de negru și albastru. Negrul reprezintă delicatețea, eleganța și siguranța. Albastrul simbolizeaza profesionalismul și încrederea.

DesignStudio mulțumește tuturor celor care au participat la acest proiect. DesignStudio evoluează răspunzând la cererile clienților săi în cel mai bun mod posibil, iar pe de altă parte dă dovadă că cunoștințele asimilate la LINK Academy sunt într-adevăr practice și aplicabile.

INSTRUMENTE FOLOSITE

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
LINK Academy

CURSANT

Stefan Andrašek

Design web
LINK Academy

Îmbogățiți-vă proiectul cu soluții de design de top.

Complet gratuit! Dați un boost ideilor voastre de marketing.
Sunteți la doi pași de un design gratuit. Comandați-vă aici designul »

Pășiți în lumea designului!

LINK Academy îți deschide ușa unei cariere de design de succes.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale.
Vezi condițiile de școlarizare la LINK Academy »