Portofoliul Design Studio s-a îmbogățit cu încă un site

Portofoliul Design Studio s-a îmbogățit cu încă un site

16 April 2018,   By ,   0 Comments

Design Studio s-a îmbogățit cu un proiect de site realizat cu succes. De data aceasta, tema a fost mai mult decât interesantă. A fost necesar ca forma funcţională şi estetică a paginii web să se adapteze la conţinutul unei cărţi. Este vorba despre o carte interesantă a lui Slavko Rodić, cu titlul „Lotto Strategy”.

Cursanţii ambiţioşi şi talentaţi din cadrul IT Academy, Dijana Sekulić şi Aleksandar Ljubišić, de la departamentul de Web Design, s-au descurcat foarte bine în rezolvarea acestei probleme complexe. Se pare că este inutil să repetăm cât de multe din abilitățile și cunoștințele dobândite la IT Academy reprezintă o componentă cheie a succesului realizat de Design Studio an după an. Scopul a fost acela de a face posibil, prin crearea site-ului, ca informațiile și conținutul clienților să fie accesibile tuturor părților interesate.  

Site-ul „Lotto Strategy” este realizat dinamic bilingv, ceea ce permite o încărcare mai uşoară a conţinutului şi o schimbare mai rapidă a limbii în care este afişată pagina, făcând utilizarea site-ului mai simplă şi mai eficientă pentru utilizatorul final. A fost creat cu ajutorul platformei CMS WordPress. Pe parcursul dezvoltării paginii web s-a realizat, de asemenea, un design full responsive front-end.  

„Am o imaginaţie bogată şi multă experienţă. Puteam crea imagini prin intermediul imaginației, dar experienţa nu îmi permitea să cred în aceasta. După colaborarea cu Design Studio, nu mai există această piedică”, spune profesorul Rodić.  

Lotto02

Pe lângă aceasta, a adăugat că acum ştie că totul este posibil şi realizabil: „Ați creat pentru mine un site – frumos, transparent şi funcţional. Comunicarea şi colaborarea pe perioada realizării au fost la un nivel ridicat de profesionalism. Voi vorbi despre voi cu deosebită plăcere şi le voi recomanda tinerilor să se înscrie la Academia voastră, să pășească pe drumul vostru. La sfârşit, vreau să vă mulţumesc așa cum se cuvine: vă mulţumesc, oriunde aţi fi”.

Cu această ocazie, Design Studio îi felicită pe Dijana şi Aleksandar pentru dedicarea şi efortul investite în acest proiect, care cu siguranţă a fost încă o ocazie minunată de a-şi dovedi în practică cunoştinţele asimilate la IT Academy.

 


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: