Lucrările cursanţilor DesignStudio au rămas în istoria concursului MAJE

Lucrările cursanţilor DesignStudio au rămas în istoria concursului MAJE

29 March 2018,   By ,   0 Comments

Concursul pentru logotipul Asociaţiei Media din Sud-Estul Europei (MAJE), organizat nu demult, care a durat o lună, pe la mijlocul lunii martie,  are un câştigător – soluţia designerului grafic Zorana Tošić.

După estimarea juriului de specialitate, a sosit un număr mare de lucrări de calitate din ţările de unde provine media membrilor MAJE, dar şi din România, Indonezia şi Anglia. Putem spune cu mândrie că printre acestea s-au numărat multe lucrări foarte bune ale cursanţilor de la DesignStudio.

Participând la acest concurs, membrii echipei DesignStudio au arătat încă o dată că ştiu să aplice competenţele dobândite şi să răspundă creativ şi adecvat la cererile stabilite. Participanţii trebuiau să îndeplinească criterii înalte şi să creeze o soluţie originală şi inovatoare.

Lucrările s-au evidențiat printr-un design și detalii moderne, iar în cadrul lui DesignStudio cursanții au învăţat cum să stabilească un echilibru ideal atunci când creează. Pe baza vastei experienţe şi a multitudinii de lucrări evaluate, membrii comisiei noastre subliniază că în lucrările lor participanţii au abordat tema şi au răspuns la sarcină mai mult decât calitativ.

Din multitudinea de lucrări sosite la acest concurs, vrem să le evidenţiem pe cele mai bune. Felicitări! Din nou aţi dat dovadă că sunteţi foarte buni în ceea ce faceţi şi suntem mândri de voi.  

Aleksandar Ilić
Bojana Veljković
Dragana Komljenović
Janko Janošević
Jelena Lukić
Kristina Jovanović
Mihajlo Miljković
Mirjana Ćurdić
Mirjana Stanković
Uroš Berbatović

Mulţumim pentru lucrări şi vă dorim toate cele bune în viitoarea voastră activitate.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: