Soluţie câştigătoare pentru emisiunea „Zvučni zid” (Peretele sonor) pentru eduTV

Soluţie câştigătoare pentru emisiunea „Zvučni zid” (Peretele sonor) pentru eduTV

05 April 2018,   By ,   0 Comments

DesignStudio a realizat cu succes încă un proiect interesant. Sarcina designerilor a fost să creeze un logo impactant şi creativ pentru emisiunea muzicală „Zvučni zid” (Peretele sonor), care se difuzează pe eduTV și care are ca temă muzica alternativă şi mainstream, rock şi hip-hop din Serbia şi din regiune.

S-a făcut o listă scurtă a celor mai bune soluţii, care au fost prezentate clientului. După acesta, decizia a fost extrem de dificilă, deoarece propunerile au fost excelente. Tocmai de aceea, ca recompensă, clientul a decis să prezinte publicului toate soluţiile din lista scurtă şi să le imprime pe tricourile care vor fi afişate. Însă, regulile studioului sunt de aşa natură încât echipa acestei emisiuni a trebuit să aleagă o singură soluţie, pe care o va folosi pe viitor ca marcă înregistrată – soluția câştigătoare a fost lucrarea cursantei  ITAcademy Dragana Marković, de la secția Web Design.

Prin caracterul său logoul corespunde temei şi este adaptabil la diferite formate ale emisiunii.

Mulţumim tuturor participanţilor la acest proiect şi o felicităm pe Dragana pentru alegere.

Echipei emisiunii „Zvučni zid” (Peretele sonor) îi dorim să folosească mult timp şi cu succes logoul ales, cu semnătura DesignStudio.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: