Selecţie restrânsă pentru proiectul SN 3D Studio

Selecţie restrânsă pentru proiectul SN 3D Studio

07 March 2018,   By ,   0 Comments

În ultimele săptămâni, membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul de design al unui logo pentru un designer freelance. Titlul lucrării este SN 3D Studio. Ca de fiecare dată până acum, juriul de specialitate a avut o problemă dificilă în alegerea celor mai bune soluţii.

DesignStudio anunţă cu mândrie că la acest proiect au participat şi cursanţii din România, iar cu această ocazia lucrarea unuia dintre cursanţii români a fost inclusă în această selecţie restrânsă.

Anul acesta a fost înfiinţată la LINK Academy şi secţia de DesignStudio din România. Ideea este ca lucrările unificate ale cursanţilor din regiune (Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Muntenegru, Macedonia) şi din România să se ofere clienţilor, iar cursanţii să aibă posibilitatea de a dobândi experienţă în muncă şi de a lucra la proiecte reale.

În urma deciziei comisiei, alcătuită din Nevena Milovančević, Ivan Dikić, Vladimir Drešević, Kristina Malajmare şi Predrag Maksić, clientului îi vor fi prezentate lucrările create de:

În urma evaluării independente a lucrărilor s-a ajuns la acest rezultat. Nu trebuie să repetăm că au fost multe alte soluţii care meritau să se afle pe lista celor mai bune. Dorim să mulţumim tuturor participanţilor la concurs. Îi felicităm pe autorii lucrărilor selectate în aşteptarea răspunsului final al clientului.

Alte două proiecte complet noi sunt în lucru.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: