WE.r.PR

KLIJENT

WE.r.PR

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Jun 2017.

DesignStudio je imao priliku da radi na projektu dizajna znaka i logotipa firme WE.r.PR. Ova firma se bavi PR-om i pomaže kompanijama da postanu i ostanu prepoznatljive na tržištu. Oni sanjaju velike snove, i prave velike brendove.

Projekat je trajao oko mesec dana, a konačni izbor za vizuelni identitet ove firme je pao na dizajn Anđele Ilić, polaznice ITAkademije, odseka Print Design. Inspiraciju za ovaj logo Anđela je pronašla u arhitekturi pčelinjeg saća, u heksagonalnom obliku ćelije koji predstavlja najoptimalnije iskorišćen prostor. Iz ovog koncepta nastalo je konačno rešenje logoa u vidu iluzije i vizuelne kombinacije šestougla i kocke. Šestougao, kao osnova, je idealna ćelija koja ispunjava celinu. U pitanju je agencija koja se bavi PR-om, disciplinom koja stvara, gradi i održava reputaciju, Anđela je težila da kreira logo koji će simbolisati savršeno skockanu uslugu koju agencija WErPR pruža klijentima.

DizajnStudio zahvaljuje polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu. DizajnStudio napreduje odgovarajući na zahteve svojih klijenata na najbolji mogući. DesignStudio je dokaz da nastavni planovi i programi ITAkademije čine zaista praktičan paket za svakoga ko želi da se ozbiljno bavi grafičkim dizajnom.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

PS-ikonica

Illustrator

IL-ikonica

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Anđela Ilić

Print design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »