Barra Fitness

KLIJENT

Barra Fitness

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Maj 2017.

DesignStudio je za završio rad na dizajnu znaka i logotipa za fitness studio Barra Fitness. Barra Fitness je mali studio čiji je cilj da ljudima koji dolaze na treninge učini život lepšim i lakšim. Izbor za dizajn logotipa pao je na idejno rešenje Stefana Andrašeka polaznika ITAkademije, odseka Web Design. Ovaj dizajn odlikuje stabilnost kruga i jasnoća medaljona sa asocijacijom na stare grčke sportske aktivnosti. Sobzirom da je klijent bio otvoren za razna rešenja, ovakvo rešenje nije očekivao, ali je ipak pokazao jak entuzijazam i zainteresovanost i odabrao ovo rešenje.

Logo za studio Barra Fitness je inspirisan starim bedževima, vintage logoima za teretanu, kao i samim trening procesom. Stefan je u kružni medaljon integrisao interesantan font. Boje koje su korišćene evociraju na zdrav život, fitnes i teretanu. Sve ovo je zajedno uklopljeno u krug koji simboliše kružne treninge. Korišćeni font je jasan, savremen i urban sa detaljima na početnim slovima B i F.
Zaštitne boje su određene nijanse crne i plave. Crna boja predstavlja prefinjenost, eleganciju i sigurnost. Plava boja koja simboliše profesionalizam i poverenje.

Dizajn studio zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovom projektu. Dizajn studio napreduje odgovarajući na zahteve na najbolji mogući način svojim klijentima, a sa druge strane dokazujuži da su znanja stečena na ITAkademiji zaista praktična i primenjiva.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

PS-ikonica

Illustrator

IL-ikonica

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Stefan Andrašek

Web design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »