Logoul ales pentru NS 3D

Logoul ales pentru NS 3D

13 March 2018,   By ,   0 Comments

DesignStudio a finalizat încă un proiect alegând logoul pentru SN 3D Studio, care se va ocupa cu designul şi modelarea 3D, grafica de calculator şi tehnologiile  3D. Munca clientului nostru există datorită nevoii umane de a transforma ideile în realitate 3D sau chiar în obiecte fizice, prin imprimare 3D (la nivel conceptual şi de producție).

Este interesant faptul că clientul nostru este un fost cursant LINK Academy, Nikola Stepanović, de la departamentul 3D Design & CAD, care şi-a dus la bun sfârşit şcolarizarea. Aceasta dovedeşte că LINK Academy pregăteşte oameni ambiţioşi şi de succes, dar şi că îi susține și după şcolarizare şi le stă întotdeauna la dispoziţie pentru asistență în dezvoltarea propriei afaceri şi a carierei.

Clientul a ales soluţia cursantei LINK Academy, Aleksandra Gerić. Cu ajutorul creativităţii şi a conceptului interesant, Aleksandra a creat o soluţie foarte bună, care i-a lăsat clientului o impresie pozitivă, deoarece a corespuns în totalitate criteriilor stabilite.

Mulţumim participanţilor la acest proiect.

Felicitări pentru autorul logoului ales, iar clientului îi dorim să folosească cu succes acest logo şi şă-şi dezvolte cât mai bine propria afacere.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: