Lista scurtă pentru primul client din România „Spark HR”

Lista scurtă pentru primul client din România „Spark HR”

20 April 2018,   By ,   0 Comments

Echipa DesignStudio a finalizat cu succes o altă lucrare de proiectare a unei sigle şi logotip. De data aceasta am creat un logo pentru firma specializată „Spark HR”, care oferă servicii de consiliere, angajare/recrutare a cadrelor, resurse umane (HR), people management şi strategii pentru start-up-uri. Cursanţii au avut sarcina de a crea un logo corporativ care să lase un impact vizual puternic de firmă excepţională, de calitate şi flexibilă.

Pe baza lucrărilor primite, comisia DesignStudio estimează că acesta este unul dintre proiectele cele mai reuşite şi apreciază cursanţii care au dus la bun sfârşit, în mod creativ și susținut, încă un proiect. Din seria de lucrări de înaltă calitate a fost cu adevărat dificil să se decidă care sunt cele mai bune.

Soluţiile care au intrat pe lista scurtă au fost create de următorii cursanţi:

  1. Alina Ciupei
  2. Dragana Komljenović
  3. Katarina Ilić
  4. Midheta Agić
  5. Stefan Tomić

Mulţumim tuturor pentru participare. Selecţia finală va fi anunţată în scurt timp, imediat după decizia clientului nostru. Succes!

Soluţii pentru galerie:


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: